Osteopathieplus | Osteopaat Ann Busquaert | volwassenen, baby's, kinderen

Ann Busquaert


Ann Busquaert is erkend en gediplomeerd osteopaat D.O. en gediplomeerd kinderosteopaat.

Daarvoor studeerde ze vijf jaar aan 'Belgian School Of Osteopathie' en specialiseerde zij zich in 'osteopathie bij kinderen en baby's' aan het Fico. Nadien volgde Ann een tweejarige opleiding baby's en kinderen bij Pantha Rhei in Nederland waar Ann het 'diploma osteopathie bij kinderen' behaalde met onderscheiding. Ze is tevens shiatsu therapeute en voedingsdeskundige.

Ann behandelt volwassenen, kinderen, baby's en zwangere vrouwen.

Na het krijgen van haar dochter met Down Syndroom ontdekte Ann haar missie: Mensen begeleiden naar een evenwicht op fysiek, mentaal en emotioneel niveau door middel van osteopathie..

Daarbij kan indien nodig een gezondheidsanalyse (ESP analyse) aangevraagd worden. Dit laat toe om uw gezondheidstoestand op een effectievere manier te analyseren en te evalueren.

De achterliggende oorzaak van de klachten/ziekte wordt opgespoord.  Zo kan een effectief mogelijke bijsturing gestart worden, die niet louter de symptomen bestrijdt. De ESP scan en de bespreking van de resultaten gebeuren bij Ann in de praktijk. De behandelingen en de analyse vervangen geen doktersbezoek. Wel kunnen deze complementair ingezet worden. Overleg met behandelende arts is steeds mogelijk.

Aarzel niet meer info te vragen via de contactpagina.

Neem je leven in handen